16.05. 2019г. благотворителен концерт и базар в подкрепа каузата „За децата на България с любов“.

На 16.05. 2019г. в  прекрасната сграда на НЧ „Христо Ботев – 1934“ гр. Божурище се проведе благотворителен концерт и базар в подкрепа каузата „За децата на България с любов“.
Концертната програма беше изключително богата и изпъстрена с най – различни изпълнения. Инициативата бе подкрепена от Радостина Йовкова – солист на НФА „Филип Кутев“, Росица Кирилова, Кристина Димитрова, Ваня Костова и Боян Михайлов, Борислав Гълъбов – гъдулар в НФА „Филип Кутев“, Трио „Елеганс“,  танцова група „Божурчета“, Асен Михов, 3 а клас от СУ „ Летец Христо Топракчиев“, Златина Тодорова, Марина Драгомирецкая, гайдарите – Евгения, Георги и Стефан, и още много други добри хора.
В благотворителния базар участваха най – различни производители, всеки готов да отдаде своята дан за тази благородна идея.

Децата! Нашето най – голямо богатство!
Децата! Нашият най – голям смисъл!
Децата! Нашата най – голяма радост!
…а когато се наложи – борба!
Милена е майка, майка на дете, което е и богатство, и смисъл, и радост, и борба!
Милена е майка на дете, с което върви по труден път в развитието му.
Срещайки безброй трудности през годините, тя решава да помогне не само на своето, а на всички деца с подобни проблеми. Намира решение, откривайки сграда, която се оказва подходяща за осъществяване на една мечта. Да се роди център, включващ и медицински такъв, в който тези дечица с проблеми в развитието си да получават комплексни грижи.
Е…, сградата вече я има, но за да влязат децата в нея, трябват доста средства – над 1 000 000 лева.
Голяма, но не невъзможна сума, когато се обединим в обща кауза.
С това събитие – БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ И БАЗАР за набиране на средства за реализиране на този център, поставяме началото.
Събраните средства от Благотворителния концерт и базар – 3824, 68лв. и 1евро са предадени, но кампанията продължава. Всеки, който иска да помогне може да го направи по няколко начина:
– изпрати дарителски СМС с текст DMS ZADECATA на 17 777
– да дари тук.

„За децата на България с любов“!
– на сметката, чиито титуляр е Сдружение „За децата 2017“ в обществена полза:
BG94FINV91501017155954
BIC: FINVBGSF