Радостина Йовкова пренесе публиката в „НУЛЕВО ВРЕМЕ“

Радостина Йовкова пренесе публиката в  „НУЛЕВО ВРЕМЕ“

солистката на „Филип Кутев“ представи дебютното си парче

 

На 28 септември,  в столичния  “Sofia Live Club” се състоя премиерата на  новия поп сингъл и видео клип на българската изпълнителка Радостина Йовкова. Сингълът,  озаглавен „Нулево време“, е по текст на Пелагия Въшин, който е част от първата стихосбирка на поетесата „Знаеш ли какво е да обичаш“.  Аранжиментът е на Симеон Сомлев, а музиката е дело на Любомир Дамянов – името на когото винаги свързваме с песента „Големия кораб“ изпята от българската поп-дива Силвия Кацарова.

Вечерта на премиерата, нощния клуб беше изпълнен с приятели и почитатели на певицата известна със звънкия си глас като една от солистките на НФА „Филип Кутев“.  Те станаха свидетели не само на първото излъчване на „Нулево време“, но и очевидци на нейния перформанс в най-новото й амплоа .

Това беше вечерта на изненадите и една от тях  беше специалният гост на събитието, световно известния Красимир Аврамов, познат с прозвището – Човека глас. Двамата с Радостина Йовкова решиха да направят нещо смело и нестандартно – дуета „Залюбил Тодор Рада“. Когато, взривоопасния микс на техните гласове се разля в цялата си колоритност, публиката в залата беше удивена и в същото време въодушевена.

Последва изпълнение на живо на поп сингъла „Нулево време“,  а визията, с която Радостина излезе на сцената шокира всички присъстващи. Момичето с вплетени божури в косите беше отстъпило място на жената-бунтар. Жената, която не се страхува да рискува и експериментира.

За разлика от масовите имиджови клипове, с които днес изпълнителите заливат музикалния пазар, Радостина Йовкова избра различното, залагайки на сюжет .

Кулминационната точка на екзалтация дойде към финала на събитието, когато водещия Константин Динчев, за огромна изненада не само на публиката, но и на самата Радостина повика на сцената нейните колежки от Хора на НФА „Филип Кутев“. Вълшебните им гласове омагьосаха за пореден път присъстващите с тяхното акапелно изпълнение на „Вечеряй Радо“.

Сред гостите бяха не само Краси Аврамов, но и медийни представители, журналисти от ранга на Жени Монева, която добре познаваме като старши музикален редактор на  БНР Топ 20.

Отговорния редактор на Life.dir.bg – Стелиян Стоименов. Не остана незабелязано присъствието на още една звезда от родния поп фолк, изпълнителят на „Нищо не знаеш“ – Крум, професор Захари Георгиев, както и семейството на изпълнителката.

За доброто настроение на гостите се беше погрижила Марина Георгиева, собственик на „Рай Кетъринг“ с голямото разнообразие от хапки, поднесени в красиво оформени плата. Елегантното гурме, беше придружено с изисканите вина „LEVA” от избата на  Винекс „Славянци“, предоставени от изпълнителния директор Жеко Жеков.